Lovački savez Karlovačke županije

Lovački savez Karlovačke županije

Vi ste ovdje: Naslovna
Proslava Sv.Huberta u Ogulinu Ispis E-mail

pa250063.jpg

3.XI.2009.godine u Ogulinu se održala centralna proslava Sv.Huberta na koju se odazvalo oko 250 lovaca iz naše županije. U proslavu se uključio i veliki broj gra?ana koji su prisustvovali svetoj misi a kasnije i druženju koje je bilo organizirano u športskoj dvorani u Ogulinu.

Proslavi sv.Huberta odazvali su se  ?uro Dečak predsjednik HLs i Ivica Budor tajnik, predsjednik LS grada Zagreba Branko Radić, Ivan Vučić župan Karlovačke županije s dožupanima gosp. Šafar i gosp. Banjavčić, gradonačelnik grada Ogulina Magdić Nikola , načelnici općina Josipdol, Tounj, Plaški , Saborski , Netretić i Žakanje, načelnik P.P. Ogulin Herman Marinko , predsjednik obrtnika Ogulina gosp. Ivo Vučić,direktor turističke zajednice Puškarić Ankica , LD''Fazan'' Vrapće , te predstavnici medija i televizije.
U čast sv.Huberta u 18.30 sati u crkvi sv.Križa u Ogulinu održana je sveta misa koju je predvodio vlč.Tomislav Rogić te blagoslovio dvije nove lovačke zastave.
Lovci i gosti koji su se odazvali proslavi Sv,Huberta položili su vijenac na trgu Hrvatskih rodoljuba. U ime lovaca vijenac su na spomenik  položili ?uro Dečak  i Vinko Pavlić.
Uz predstavljeni obilan lovački domjenak kuhari ''Podravke'' pripremili su od Ogulinskog zelja 600 porcija sekeli gulaša začinjenog veprovim mesom koji se dijelio svima koji su bili na mjestu okupljanja ispred športske dvorane u Ogulinu.

tajnik A.Štalcar